ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 6002 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Category Archives: Novinky

TrutnOFF přitvrzuje i roztančí

0 jsk 7.5.2024

Festival TrutnOFF, který letos oslaví čtyřicet let, se po loňském návratu z moravského exilu do východočeského Trutnova do areálu Na Bojiště uskuteční v termínu od 22. do 25. srpna. Oznamuje další zahraniční i tuzemská jména. K již dříve ohlášeným Jesus and Mary Chain či Flogging Molly přibude hardcoreová kapela Walls of Jericho (na snímku) z… Continue Reading »

Folkové prázdniny lákají na radikální úpravu polky

0 jsk 7.5.2024

Folkové prázdniny v Náměšti nad Oslavou, to je každý rok osm dní na přelomu července a srpna naplněných pečlivě vybranou hudbou z celého světa i od nás, pestrého doprovodného programu, setkávání generací včetně rodin s dětmi a přátelskou atmosférou v krásném prostředí náměšťského renesančního zámku, parku i přilehlého okolí řeky Oslavy. A ne jinak tomu… Continue Reading »

Elán se vrací

0 jsk 7.5.2024

Kapela Elán připravila novinku. Kromě vyprodaných koncertů, které připravuje v Praze a v Bratislavě, vydala novou skladbu. Píseň Znova sa ma dotkni je podle skupiny jednou z jejich nejlepších. Bratislavská formace má za sebou obdivuhodnou kariéru. Ani po tisících vystoupeních a nových skladeb je hudba nepřestává bavit a stále při ní pociťují stejné vzrušení. „Když jdu… Continue Reading »

Film o Amy Winehouse jde i do našich kin

0 jsk 7.5.2024

Byla zjevením a jedním z největších pěveckých talentů jednadvacátého století. Mohla dokázat neuvěřitelné věci. Ale nestihla to. Ve filmu Back To Black prožijete krátký, ale o to intenzívnější životní příběh Amy Winehouse. Do českých kin vstoupí 16. května. Dva lidé měli zásadní vliv na život a kariéru Amy Winehouse (Marisa Abela). Tím prvním byla její… Continue Reading »

Roman Franta vystavuje v Táboře

0 jsk 7.5.2024

Po deseti letech se do Tábora vrací tamní rodák, malíř Roman Franta. Do prostor DON galerie přiveze svou premiérovou výstavu Buch. Vernisáž se uskuteční ve čtvrtek 9. května od 18 hodin a výstava potrvá do 30. června. Buch foneticky znějící jako úder, rána, dopad. Buch je v němčině kniha. Kniha je nositelem lidské moudrosti, povahy,… Continue Reading »

Dua Lipa vydala třetí album

0 jsk 6.5.2024

Držitelka tří cen Grammy a sedmi Brit Award Dua Lipa v pátek vydala třetí album Radical Optimism. Obsahuje jedenáct písní včetně singlů Illusion, Training season a Houdini. „Toto album jsem napsala během doby, kdy jsem byla sama. Vždy jsem přicházela do studia s nějakým vtipným příběhem, jenž mi dal inspiraci k nové písni. Je tam… Continue Reading »

Na obrazovky se vrátí Odznak Vysočina

0 jsk 6.5.2024

Po osm nedělních večerů se diváci budou opět setkávat s kompletní pětici vyšetřovatelů pod vedením kapitánky Dany Skálové (Monika Hilmerová). Vrátí se i další členové jejího týmu, Kateřina Vlčková (Simona Hába Zmrzlá), Petr Bach (Martin Hofmann), Karel Šmíd (Michal Suchánek) a Václav Kocián (Patrik Děrgel). Ty stejně jako v předchozí sérii doplňuje Julie Maxová (Martina… Continue Reading »

Festival United Islands of Prague zaplnil pražské ostrovy

0 jsk 6.5.2024

Více než 45 tisíc návštěvníků zaplnilo od středy do soboty pražský Střelecký ostrov, Slovanský ostrov, Náměstí Václava Havla, Janáčkovo nábřeží a desítku klubů po celé Praze. Během čtyř festivalových dní zahrálo na třiadvaceti scénách víc než sto umělců z celé Evropy. Hlavní scéna byla letos postavena přímo na Vltavě v cípu Střeleckého ostrova, vidět tak… Continue Reading »

Festival labutí začne na konci června

0 jsk 6.5.2024

Ve sklárně Koulier na Oflendě na Vysočině proběhne od 28. června do 6. července Festival labutí. Nabídne krásu, umění a radost ze sklářského řemesla, které bylo v loňském roce zapsáno na seznam kulturního dědictví UNESCO. Souběžně si budou moct všichni zájemci užít i exkurzi do výroby a vidět, jak se rodí tato křehká krása. Labuť,… Continue Reading »

Oslava šestých narozenin kapely Botox

0 jsk 3.5.2024

Kapela Botox zve fanoušky na oslavu svých šestých narozenin ve středu 15. května v pražském Lucerna Music Baru. Jako první na scénu vystoupí Jana Bastien s kapelou, která zahájí večer svou energickou autorskou tvorbou. Po ní se představí Zuzana H. s kapelou, s níž kapela Botox absolvovala podzimní klubové turné, a jejíž tvorbu tak fanoušci… Continue Reading »